fredag 6 augusti 2010

Tinn

I dag har jag kost mej/myst med att förvandla en ful gammal tinn skål till en trevlig bords dekoration!

Det är inte alltid like lett å se potensiale i gamla saker, men av och till går det "ett ljus opp" for mej också!

Jag vet inte om tinn är helt "in", men jag tycker det passar veldigt bra till nysilver och shabbig chic stilen, och det är ju jag som bestemmer om det skall vara "in" eller inte...i allafall hemma hos mej...Sen är tinn mycket prisverdt på loppisar och secondhand!

Det blev en underbar förvandling med ett par gröna vekster, lite "bös" och ett zink hjärta!Så nu står den å pryder mitt matbord i vardagsrummet !

Kram

5 kommentarer:

 1. Hej Irene...jäklar vilken snygg greje det blev..och du..tenn är faktiskt helt inne just nu..eller är på stark uppgång..du ska få se i bloggvärlden framöver vad det kommer att blomstra i tennsaker:)..tror bestämt jag ska leta lite hemma på landet hos mor och far:)..ditt fat blev nyderligt ..ha en skön go fredag..kram..Pia

  SvaraRadera
 2. Du er bare kjempeflink! Nydelig dekorert og skålen ble flott!!
  Ble glad av å se dette - savner deg!

  Klem Lenemora

  SvaraRadera
 3. Nydelig, Irene :o)
  Tinn er svært vakkert synes jeg, har noe "gammelt" over seg, og jeg tror at det er på veg "inn" igjen - ser de har begynt å selge saker som likner på tinn.
  Klem, Anne:)

  SvaraRadera
 4. Hei Irene

  Så masse du ordner nå. Du er jo snart en proff
  blogger. Ha en herlig søndag.

  Klem Irene

  SvaraRadera
 5. Vilken fin bordsdekoration du har gjort!Trevligt med det lilla hjärtat...Nu blir jag sugen på att fixa till lite fina växter här hemma. Ha det gott/ Kram Sofie

  SvaraRadera