söndag 11 oktober 2009

Tur i skogen

Det är ju fantastisk vilken skog vi har her i Norden! (Säkert fin skog på andra ställen ochså, men har inte varit i skogen på så många andra platser....) Vi tog en tur till skogen här om dagen,solen lyste från klarblå himmel, och fargene var fantastiska!


Jag ville hitta kantareller,men familien hade nog med att hitta ett trevligt ställe å grilla på. Det fanns massor av kantareller i skogen, men jag såg bara några av dom... Det räkte i allafall till en god kantarell smörgås till oss till kväldsmat. Ja skogen är underbar!

Det är ju ochså på tid att plocka kottar och mosse inför den stora underbara månaden December som väntar oss...Läste att om man plockar grön, glänsande mossa nu (för snart snör det ju...) så kan man frysa inn den, och ta den fram färsk och fin till julpysslet.


Detta var ett lite upprop för den sköna skogen och vad den kan ge oss! Ha en fortsatt trevlig kväll.

5 kommentarer:

  1. Så flotte bilder.Koselig å kikke innom bloggen din:)) Hilse Lise

    SvaraRadera
  2. Nydelige bilder!
    od ide å legge mose i fryseren, det skal jeg forsøke å få gjort i løpet av uken....

    Ha en fin uke, snakkes...

    Klem fra Lenemora

    SvaraRadera
  3. Hej! Väldigt fina skogsbilder! tack för tipset om mossan, kanske måste ta en tur till skogen till helgen! Ha det bra!

    SvaraRadera
  4. Gud vilken underbar dag du haft!!!!!Finns inget battre hemma i norden att grilla och vara ute i naturen!!!Fina kort!!!

    SvaraRadera
  5. Hei!
    Tusen takk:-)
    Fin blogg du har. Veldig fine bilder av skogen!!
    Ha en fin dag
    Kristin

    SvaraRadera