tisdag 15 november 2011

Nybakade saffrans bullar med mandelmassa

Kvällsfika med nybakade bullar! Livet är härligt!

Bullarna är gjord på (bland annat) 1 liter mjölk, 3 dl. Kesella och 0,5g saffran. Tycker det blir lagom mycket saffrans smak då!
Sen river jag bare lite mandelmassa på innan jag snurrar ihop de!
Lägger gärna igen hela receptet om någon vill det! Kesellas utgave i Norge heter Kvarg!




En god kväll till er alla!

4 kommentarer:

  1. Ja gjerne legg ut oppskrifta! Eg har masse safran etter Egyptur, så behøver litt andre ting enn lussekatter å bruke det i :)

    Klem

    SvaraRadera
  2. hei min venn, først tusen takk for gode ord hos meg,
    ååå dette så deilig ut, kunne gjeren vært hos deg å smakt på dette ja,
    takk for oppskrift,
    jeg linker forresten til deg i dag..
    ha en vakker dag.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  3. De bullarna ser superläckra ut och är det säkert också. Mamma gör sådana bullar och de är bland de godaste jag vet :)Jag älskar allt med saffran i!!

    SvaraRadera
  4. Hejsan. Dina smaskiga saffransbullar fick mig att köpa saffran idag...
    Jag hade tänkte svärmor skulle ta vägen förbi och hämta min varor... men det har visst brustit i kommunikationen Frölunda-Hönö :)Gör ett nytt försök annars går bilen till Kungälv...kan bli en trevlig utflykt:) Ha det gott! Kram Sofie

    SvaraRadera