tisdag 20 september 2011

Det blev horn, eller gifflar som det heter i Sverige !

Lovade bilder på vad det blev för bakverk, och här kommer de!
Mmmmm nygräddade gifflar eller horn som vi sier på norsk.... 




Ett enkelt och gott recept, med bara vitt mjöl....(inte sååå bra..)
Får göra med lite mer fiber i nästa gång!

Ha en trevlig kväll vänner!

7 kommentarer:

  1. Horn heter det här i Danmark också :o) Mmmmm, ser verkligen jätteläckra ut!
    Ha en mysig kväll och njut dina bakverk :o)
    Kram
    Ulrika

    SvaraRadera
  2. Mmmm! Ser verkligen läckra ut och så perfekta i storlek och form ! Kramar // Susanne ♥

    SvaraRadera
  3. Hei!
    Dette her så kjempegodt ut :) Så fine de gamle bladene dine som du viser her i bloggen!

    Ha en fin kveld!

    Klem Anette

    SvaraRadera
  4. Alldeles förtjusande gott! Smaskade jag faktiskt till frukost idag på ett mysigt cafe i stan.

    Trevlig kväll!
    Emelie

    SvaraRadera
  5. Hei, og takk for koselig hilsen hos meg!! Ny blogg for meg dette her, så nå må jeg titte litt rundt!!

    Ønsker deg en strålende flott torsdag i morgen!

    Hildegunn

    SvaraRadera
  6. Mmmmmm så gott det såg ut!!Man nästan känner så gott det luktar;)
    Kraaam!

    SvaraRadera