onsdag 23 mars 2011

Ginst till påsk!

Tog in några kvistar med Ginst här om dagen, och nu blommar de så fint inne!
Det tog fyra fem dagar innan de började blomma, så det är ju bara att räkna ut när man skall ta in de, så de blommar lagom till påsk!

Det är så fantastiskt vad naturen bjuder på nu på våren, det ene efter det andra väcks till liv, och vi får bara njuta! Jag tycker att det är så underbart!

Min dotter Olivia har tagit dessa bilder av vårgäck som också blommar så fantastiskt. Olivia är sååå duktig på att ta kort! Hon har liksom lite känsla!På bilden här under ser det nestan ut som stjälken är en stam! Och tenk att de överlevde 5 cm. snö förra veckan, de stod lika raka under den dagen snöen gjörde ett kort återbesök! Gillar naturen!!Kramar från en som mer och mer tänker på gul färg och påsk! Det är ingen motsättning, för her hemma ÄR påsken gul!

2 kommentarer:

 1. Nydelige bilder, både du og Olivia er flinke, helt enig i at hun har feelingen!
  Jeg prøver å huske hva den gule planten/blomsten heter på norsk, tror det er gullspirea eller noe sånt, har en svær busk rett bak huset utenfor spisestuevinduet, kanskje jeg gjør som deg og flytter noen grener inn, så det kan bli koselig her inne til påske.

  Sov godt!

  Klem Lene

  SvaraRadera
 2. Väldigt vackra bilder.:-)
  Kram Stina

  SvaraRadera