torsdag 14 januari 2010

Miljötorsdag

.....innan tiden rinner ut.....
Här kommer ett miljöinnlegg fra mej, och det blir ett enkelt, men dock så viktigt innlegg!Fick till min födelsedag denna fina tvättmedelsburk från en god vänn och uppskattad kolega vid namn Pauline.

Jag är sååå glad för denna fina burk, och med ett miljövänligt tvättmedel i blir den suveren! Det finns massor med olika tvättmedel och det dyraste behöver inte alltid vara det besta! Det visar flera tester. Men se iallafall till att det är ett testat miljövänligt medel!

Nu vänter sängen på mej...Ha en bra Fredag bloggvänner!

7 kommentarer:

 1. God morgon! Det där med tvättmedel är viktigt. Tvättar gör man ju mycke och ofta. Det går åt en hel del tvättmedel och det är inte lätt att hitta det "perfekta". Både bra och miljövänligt. och gärna billigt....
  Ha en härlig dag! /Anna

  SvaraRadera
 2. WoW! Vilken bra länk om tvättmedel!
  Tack för den
  /Sussie

  SvaraRadera
 3. kör också fosfatfritt i tvättmaskninen!
  Tack för bra länk!

  Kram pernilla

  SvaraRadera
 4. Fin tvattmedelsburk!!!!!Smart med miljovanligt!!!Ha en bra helg!!!

  kram Eva

  SvaraRadera
 5. Ja, visst är det viktigt med miljövänliga tvättmedel då det används så otroligt mycket av den varan varje dag! Jag blev lite sur på den ICA-butik där jag brukar handla, för de har tagit bort alla Svanen-märkta sköljmedel ur sortimentet och ersatt dem med flera sorter som inte har någon slags miljömärkning alls (???).

  Eeeh...?

  Kram och trevlig helg!
  Beatrice

  SvaraRadera
 6. Fina tvättmedelsburkar och vilka loppisfynd du gjort som kan ses i äldre inlägg! Som sagt, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
  Ha det bra!
  Hälsningar
  Maria

  SvaraRadera
 7. Hej hej!

  Snygga tvättmedelshinkar!
  och intressant läsning i tvättmedelstestet. Klart tänkvärt!

  Kram, Carina

  SvaraRadera